Random/ Repeat

***

am in nari mirosul prafuit al orasului noaptea. masini grabite, lumini, caldura, zgomot. din asta suntem compusi. chimic. uneori toxic. alteori doar praf.

***

e rau sa ne descoperim prin altii. e bine sa ne redescoperim prin noi. ocazional, macar. uita-te bine in oglinda. tine minte fiecare rid, fiecare cuta, fiecare expresie. nu uita cine esti. si adu-ti aminte intotdeauna cand altii vor sa te schimbe.

***
uneori oamenii tac. si nu pentru ca nu mai au nimic de zis, ci pentru ca au prea multe de spus. dar raman in silentio stampa. si isi ascut simturile, inclusiv alea pe care credeau ca le au uitate.

***

laitmotivul prietenilor. pentru ca sunt langa tine cand esti in mocirla. pentru ca iti smulg un zambet. pentru ca iti amintesc cine esti in caz ca ai uitat. pentru ca sunt acolo chiar si cand crezi ca nu-i mai simti.

***
acasa. chiar si cand esti intr-un oras strain, intr-un apartament inchiriat. acasa. locul meu de la geam, de pe calorifer, pe care ma bat mereu cu pisica. pentru ca atunci cand nu-mi mai gasesc locul pe lume, un coltisor face sens. acasa.

***

m-am facut mare. again. sau poate de data asta for good. poate pentru ultima data. poate nu. un rid de expresie nou. alte fire de par alb. pe dinauntru, acolo unde nu le vezi. dar le simti. intotdeauna.

***
granita dintre mahnire si indiferenta e uneori insesizabila. nici nu stii cand ai trecut dincolo. nici nu stiu daca e un pas. sau doar o stare de spirit.

***

nu intotdeauna cand iti cresc aripi ele or sa te ajute sa zbori. uneori sunt de plumb, te tintuiesc la pamant. mie-mi ploua zborul. nu?…

***

trebuia sa revin cu un hit. or so they say. cu un post funny dar plin de subinteles si pilde din tolba bunicii. urbane si cul. funky punky. plm. seinfeld mood e pe hold. leave a message after the beep.

***

Frank Sinatra – Over the rainbow

life is not always a musical. and I don’t think we’re in Kansas anymore, Toto…

Advertisements

4 Responses so far »

  1. 1

    elfish said,

    s-a intors ioanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! yaaaaayyyy!

  2. 3

    Cristi said,

    Se zice “ma intorc cu un hit”, nu revin 😉


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: