Time out.

Suntem simple povestiri urbane. nu ajungem niciodata la stadiul mitului urban. alergam grabiti printre clipe, printre zile, printre oameni. nu ne intoarcem inapoi. grabim pasul. generatia castilor in urechi cu muzica tare. grupul oamenilor digitali. tu cum mai arati la fata, semeni cu persoana de la avatar?

nu stim ce ne leaga si de ce. acceptam in mediocritate tot ceea ce ni se ofera. luam tot, desi ni se cuvine putin uneori. nu intrebam de ce. de ce am intreba? tu ai intreba de ce?

credem in statusuri si in linkuri de pe youtube si de la bloguri. credem in poze si in prescurtari de mess. cuvintele se arunca usor. le prindem greu. aproape imposibil uneori. suntem reci, dezumanizati si furiosi in jumatate din timp. in cealalta jumatate dormim doar pentru a ne trezi din nou.

alergam prin viata. printre oameni. in majoritatea timpului printre straini. ne instrainam si noi. pana si de noi insine uneori. ne grabim pentru a avea ce regreta mai tarziu. timp pierdut. oameni pierduti. cuvinte aruncate si pierdute. amintiri uitate.

How do we slow down?…

Advertisements

1 Response so far »

  1. 1

    tanarul talent tanar said,

    by slowing down. nu cred ca e atat de grav, sincer.


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: