Jap jap publicitar :))

Urasc clientii retarzi care niciodata nu stiu nimic dar pretind ca stiu totul mai bine decat tine. Ii urasc pentru infumurarea cu care cred ca isi stiu mai bine clientii dar de fapt nu stiu nimic. Au orgolii stupide si nefondate, sunt frustrati si ignoranti. Dar na, clientul nostru stapanul nostru, nu?

De asemenea detest profund oamenii din aceeasi categorie care inca au ramas la nivelul publicitatii de acum 5 ani, care nu vad dincolo de o imagine sau un cuvant si vor mura in gura direct. Ii detest pentru ca ma obliga sa fac acele compromisuri creative care imi fut mie neuronii, care nu ma fac mandra de munca mea, care ma frustreaza si la sfarsitul zilei ma fac sa im bag picioarele in toate. Si tot ei vorbesc despre pasiunea si dedicarea noastra, despre profesionalism si achieve higher. Bullshit! Niciodata n-o sa ai si asta si clienti educati. ย Macar de si-ar da si ei seama ca astia din target nu-s asa de retarzi pe cat cred ei. Da, ok, sunt copywriter. Mint frumos, vand bullshit si ma joc cu mintea oamenilor. Sunt platita pentru asta. Dar de aici pana a-l face pe unul prost pe fata e cale lunga.

Si da, cred ca sunt io o naiva ca vreau chestii misto si destepte si funny. Pentru ca vreau sa se uite cineva la o blestemata de reclama si ok, tre’ sa ii vanda direct produsul. Dar ar fi frumos sa il fac sa si gandeasca. Utopie? Da, probabil….

Aoleu, mama, nu puteai sa ma faci mediocra, prostuta si fara aspiratii? Era mai simplu…. :))

Advertisements

6 Responses so far »

 1. 1

  elf said,

  si modesta daca te facea…..

 2. 3

  elf said,

  pai draga mea, cineva trebuie sa te aduca cu picioarele pe pamant ca prea te ambalezi aici

 3. 5

  Raluca Goia said,

  ma inclin, si te citez.
  numa k la mine e vorba de excelluri umplute cu cifre si asta e tot.
  online advertising, online target….but what the fuck is tis online? mmmm, nu stiu…suna bine, toti fac, facem si noi, dar sa fie ieftin, ca eu asa stiu, e ieftin. Aoleu…pai cum de nu suna telefonul, cum de nu-mi cresc vanzarile cu 50% peste noapte??? Am invetist…5000 de euro luna asta!!!!

  cam asta spune clientul din Romania, in marea lui majoritatea, exclud de aici companiile multinationale care au un mare avantaj: sunt multinationale si creierul lor este undeva in Anglia…in SUA…in Canada…in Polonia. So….nu vor astepta nimic daca investesc 5000 euro intr-o luna pe 10 site-uri de top.

  daca dau de un client open, cu creier usor nemtesc, simt ca-l apuc pe Dumnezeu de un picior! in rest….umplu culegeri de exercitii, cu explicatii si para explicatii.

  la noi inca TV-ul rulz, so….traisca Inima de tigan, traiasca Regina, traiasca Stirile PRO TV, traiasca Liga Campionilor si traiasca Divertis!

  gata.

  P.S. noi suntem alta generatie, suntem cei care vin dupa pionieri…faimosii pionieri! ei sunt regii..noi suntem printisorii ๐Ÿ™‚ sau…urmasii la tron! (sper sa mai ramana ginica si ptr noi, iar daca nu mai ramane, ft bine, o creem!)

 4. 6

  me said,

  manager nu?….naspa..
  si eu eram candva ca hurjui de fata pana sa ma lovesc cate un execel/buget pe zi …

  ain’t life a fat, ugly, bitch…. ๐Ÿ˜€


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: