Today I live

Dupa indelungi discutii in ultima vreme cu un prieten, am ajuns la o concluzie: in viata intotdeauna ne cramponam de noi insine de fapt, noi suntem marea problema, nu altii.

De cate ori incercam sa demonstram ceva cuiva ne fapt incercam sa ne dovedim noua insine.

Asa ca amicul in cauza spunea ca odata la 3 luni vrea sa plece din tara, sa se plimbe, sa vada tot ce si-a dorit vreodata sa vada. Chestie pe care dupa ce voi termina cu licenta o voi face si eu. Poate nu odata la 3 luni, dar cat mai des. 

Nu stiu, de vreo luna si ceva simt o pornire nebuna, de nestapanit, sa imi traiesc viata to the fullest, sa plec, sa vad locuri, sa cunosc oameni noi, sa nu simt ca toate trec pe langa mine in timp ce eu raman impasibila la ele. 

Si mai vreau o masinuta cu un motor tunat care sa ma duca unde vreau eu la viteza maxima. 

Peste o luna o sa ma duc sa sar cu parasuta, mai incolo o sa incerc si un bunjee jumping. Parca s-a dezvoltat in mine o nevoie crunta de adrenalina, una care a stat latenta in mine toata viata iar acum tipa din toate puterile sa iasa la suprafata. Si eu nu vreau sa o ignor. Nu vreau regrete la batranete ca nu mi-am trait viata. 

Pentru ca stam si ne dezbatem (traim) viata in discutii interminabile, in incalceli poetice si filosofice pe care mintea noastra le debiteaza in fiecare clipa. And i’m done talking. Today I begin to live…

Nu stiu ce s-a schimbat in mine de acum doua luni, insa nu vreau sa pierd sentimentul asta. Vorba lui Suzi, viata ti-o traiesti tu, nu o traieste nimeni pentru tine. 

Asa ca o sa urmez exemplul lui Marius si o sa incep sa fac tot ce-mi trece prin cap. It’s my life people, not yours!

 

Advertisements

6 Responses so far »

 1. 1

  mperciun said,

  Fa tot ce iti doresti, nu te opri. Dar sa ai curajul sa treci peste momentele de genul “De ce dracu fac asta? Daca stau sa ma gandesc nu are rost”. Sa vrei cu adevarat. Lucrurile se pot face si dintr-o nebunie, dar e mult mai bine sa simti acea nebunie. Nu face chestii doar pentru altii sau de dragul lumii. Asta e cel mai nasol. Ma uit la mine, sunt nebun ma dau cu snowu si cu schiurile, nu simt ca e posibil sa mi se intample ceva nasol si asta imi da putere. Inconstienta e ca un drog. Ai grija 🙂

 2. 2

  Ioana Hurjui said,

  Tocmai, eu nu stau sa ma gandesc. Simt ca vreau sa le fac si le fac sau le voi face. Am nevoie uneori de un drog – adrenalina. Pentru ca asa am fost mereu, dupa cum ti-am zis, ultimii 3 ani par sa ma fi schimbat. Asa ca acum I switch back to the old Ioana – bold, brave, fara compromisuri, fara regrete.

 3. 3

  mperciun said,

  Si cum ar zice un mare clasic inca in viata, Titel din Toamnei 126 A, a doua casa pe dreapta : Noroc la djmekeri 🙂

 4. 4

  Ioana Hurjui said,

  Taci ma lepra :))

 5. 5

  Morticia said,

  Buna! Nice to meet you, girl! You’re my girl! Nu te speria, sunt nebuna! 🙂 ;))

  Ma bucur doar sa cunosc o fata cu aceleasi idei ca ale mele! Parasutism, bungee jumping… Cool!!! 😉

 6. 6

  Ioana Hurjui said,

  😀


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: