Night life

Sambata seara. Cativa prieteni. Hai in club. Hai!

Club nou: Infidelio. Foarte misto inauntru, membership only (no tarani allowed), bartenderi prietenosi. Atmosfera misto.

4:30 dimineata. Fratelli. Never one of my favourites. Cand am ajuns acolo tocmai se terminase o bataie, unii de stateau afara, o tipa care plangea in hohote, inauntru dezastru. Masa la care se intamplase toata tarasenia era plina de sticle si pahare sparte. Foarte multa lume beata, fripturiste (cum ar zice cineva) din plin. De cacat, pe scurt. Niciodata n-am fost fan Fratelli. Si nici nu vin s-o ard la fite, doar ca sa fiu vazuta. Si nici nu fac parte din categoria de gagici care mor de foame si de sete doar ca sa imi mai cumpar o toala de la Mango sau Zara sau ca sa imi permit sa ies intr-un club de fita. Si nici nu ma duc leftera in speranta ca plec cu proprietarul BMW-ului din fata.

5 si ceva. Masina care gonea prin tot Bucuresti-ul. Muzica care imi anestezia toate gandurile pe care nu le mai vreau. Un rasarit prins la limta.

Multumiri prietenului care imi intelege mereu pornirile de genul asta.

Vreau si eu un Mini sau un Beetle all mine cu care sa gonesc pe strazi nebuna. Doar eu si gandurile mele. Sa gonesc pana ajung acolo unde trebuie…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: