Dooh!!

Din categoria Kelly Bundy:

Veneam de dimineata la birou si strada Argentina (care e in drumul meu) este in reparatii. Si cand spun reparatii ma refer la faptul ca nu mai exista asfalt, ci doar nisip si pietris si buldozere si multi muncitori. Ergo, normal ca masinile nu mai circula pe ea pana la terminarea lucrarilor.

Trotuarele inca mai exista, drept urmare n-avea rost sa o iau pe alta strada ca sa ajung la birou. In mijlocul strazii erau doi neni cu doua buldozere care ori nivelau pietrisul ala ori nush ce faceau.  Oamenii isi faceau treaba cand, deodata, apare in capatul strazii un tico cu o domnisoara blonda si zambitoare la volan care inainteaza greu, dar sigur, spre cele doua buldozere. Couldn’t help it , m-a ros curiozitatea si m-am oprit sa vad daca totusi zgomotul de vid din capul blondei ajunge si pana la mine. S-au oprit si muncitorii sa se uite, si buldozerele si eu, doar draguta domnisoara se chinuia sa inainteze. Ajunge la buldozerele care blocau strada si incepe sa claxoneze iritata sa se miste aia din drum. Priceless, unul din soferii de pe buldozere opreste masina, scoate gales capul pe geam, isi aprinde o tigara si asteapta. Domnisoara, si mai iritata, mai claxoneaza prelung o data si scoate capul pe geam: “Nene, da’ iti misti si tu azi dracia de masina din drum ca tre sa ajung si io la munca?” =)) =)) Ala a izbucnit intr-un ras porcesc, io la fel, duduita era foarte incurcata. Intr-un final, buldozeristul reuseste sa se opreasca din ras si ii zice foarte sictirit: “Cuconita, nu vezi ca strada e in reparatii?” Blondina mai scoate capul o ultima data pe geam, murmura un “Lua-v-ar dracu’ cu strazile voastre cu tot” si face cale intoarsa.

Acuma, ma gandeam eu, totusi a facut si ea o scoala de soferi, cat de batuta in cap sa fie sa incerce sa mearga pe o strada care nu mai avea beton, asfalt, nimic, sa incerce sa dea si doua buldozere la o parte ca sa treaca si sa mai si fie indignata ca primaria mai si repara strazile…Cred ca alea 10 minute de facut toate actiunile astea i-au epuizat neuronul cat pentru 2 luni. Ii dam totusi un premiu pentru insistenta! :)) L-) Si buldozeristului inca un premiu pentru expresia nepretuita de pe fata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: