La nuit de Publivores 2007

Pe 15 iunie 2007 va avea loc o noua editie a Noptii Devoratorilor de Publicitate, de aceasta data in premiera mondiala, intrucat evenimentul nu va mai fi lansat la Paris, ca de obicei, ci la Bucuresti. Din pacate, trebuie sa recunosc, locatia va fi tot Sala Polivalenta, locatie care anul trecut a fost o adevarata sauna.

Evenimentul este cel mai mare de acest gen, intrucat el reuneste spoturi si reclame din intreaga lume. Este o adevarata placere sa urmaresti o noapte intreaga reclame din toata lumea, reclame pe care le astepti un an intreg. Ele sunt o reprezentare la scara mondiala a advertisingului.

Initiatorul spctacolului, Jean – Marie Boursicot, alaturi de DaKino pregatesc surprize extraordinare participantilor: in deschidere va mixa Dj-ul parisian Thomas Lecuyer, urmat de un concert Sensor.

Astept, sincer, cu nerabdare, sa vad daca evenimentul va avea succesul preconizat si sper ca anul acesta sa plec acasa extrem de multumita si de reclamele care vor fi prezentate, cat si de organizare.

All in all, cred ca va fi din nou foarte multa lume, anul acesta poate chiar mai multa ca de obicei, tinand cont ca dupa 26 de editii care au fost lansate in Franta, de aceasta data Bucurestiul va deschide evenimentul.

 
 

Advertisements

5 Responses so far »

 1. 1

  elf said,

  uite k a mai trecut un an de cand cu npt devoratorilor. daca premiera e la noi, atunci e mai probabil sa iasa mai ok k anul trecut. sa speram k o sa-si merite banii.
  chiar, cat e biletul anul asta?

  sa-mi zici si mie cum a fost, eu o sa fiu in avion atunci B-)

 2. 2

  Ioana Hurjui said,

  Habar nu am cat e biletul, sor’mea zice ca vreo cateva sute de mii. Si io ma astept sa fie mai ok anul asta, cica o sa fie reclame misto…si fii sigura ca iti povestesc cum a fost, dar face schimb de informatii 😀
  astept dupa ce te intorci un post de vreo 3 pagini macar pe tema asta, detaliat si scris la 12 😉

 3. 3

  elf said,

  ai uitat de diacritice:P

 4. 4

  aleena said,

  Daca reusim sa ne gasim ne vedem p’acolo…Btw pretul e 25 ron.

 5. 5

  Ioana Hurjui said,

  Pai poate ne vedem pe acolo sigur 🙂


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: