Lucy, i’m baaaack!!!!

De doua saptamani,mai mult chiar, imi tot propun sa scriu pe blog….Is multe de spus si nu stiu cu ce sa incep.Sa incep cu impresiile mele despre “Libelula” (multumesc elfului si lui emo petru carte :D) sau despre trista poveste a OC?

Cartea mi-a placut foarte mult, e o carte foarte buna pentru suflet. Mi-a placut partea in care Fio spune ca viata trebuie traita intr-o forma, o forma dupa care sa ne ghidam viata…. Eu nu stiu inca dupa ce forma imi traiesc viata…sunt prea multe forme poate si inca nu pot sa ma decid. Da, sunt de acord ca arta porneste din suflet i ca devine si ea, mai ales in vremurile noastre, doar o alta forma de reclama…Astazi totul se vinde, astazi totul e PR si imagine. Suntem fiinte superficiale si victime ale unui “devil wears Prada”(film care btw nu mi-a placut deloc) exprimat la cote universale. Goi pe dinauntru si glamour-osi la suprafata….Si da, oamenii cu care viata a fost rea stiu mai bine decat ceilalti sa se bucure de toate, pana si de cele mai mici lucruri, oameni care sunt glamour-osi pe dinauntru si saraci la suprafata… Mi-a placut enorm cartea, as putea spune(cliseic chiar) ca mi-am regasit multe frustrari in Fio…. Multumesc again elf si emo!!!!

Trecand si la celalalt lucru despre care mi-am propus sascriu, cel legat de Olimpiadele Comunicarii, nu stiu cum sa scriu in asa fel incat sa nu las toata ranchiuna legata de acest subiect sa iasa la suprafata. Sunt mahnita(caci nici furioas anu mai sunt)…. N-am mai ajuns sa facem prezentarea in fata juriului datorita unor motive anume, mi-e ciuda ca era Naumovici in comisia noastra, mi-e ciuda pentru ca era un proiect muncit si misto, dar deh….uneori in viata nu-ti ies toate cum vrei… Tgist, tgist,cum m-ar parodia Ral…Lasa ca o sa ma fac io mare si atunci…. atunci…. hai sa fie o surpriza.

Advertisements

1 Response so far »

  1. 1

    elf said,

    nu te mai gandi k era naumovici in juriu. e f posbil k asta sa nu fi contat deloc. si eu m-am bucurat k era el, m-am bucurat si de capanescu. si pe deasupra am plecat si cu impresia k lor doi le-a placut de noi. le-o fi placut, nu le-o fi placut…n-are sens sa ne mai gandim la asta acum.

    ma bucur k ti-a placut cartea. e una din cartile mele preferate. era necesar sa o ai si tu 😀


Comment RSS · TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: